Två helt nya fotoresor på den svenska fotomarknaden!
 
Full Image

Välkommen tillbaka efter sommarledigheten!

Vi hoppas att du haft en skön sommar och att du fått möjlighet att fotografera en del. Vi vill även passa på att tacka alla er som varit inne på vår webbsida och bokat en resa. Aldrig har vi fått in så mycket bokningar under juli månad som i år.

Nu rivstartar vi hösten, en intensiv höst med inte mindre än 12 olika resor som ska genomföras med allt från långresor som ”Botswanas djurliv” och ”Great Migration” till kortare aktiviteter som en endagars fotovandring vid Torö eller en djur- och naturfotoweekend på Universeum i Göteborg.

Vi är även mycket glada över att kunna presentera två helt nya resor på den svenska fotoresemarkanden, ”Kroatiens sagolandskap” och ”Murmeldjur i Österrike”. Du kan läsa om dessa två mycket intressanta resor längre ner i detta mail.
Full Image

Följ med till Europas vackraste nationalpark och fotografera vattenfall.

Hösten 2018 har du möjlighet att följa med Serkan Günes till Kroatien och Plitvice National Park, Europas vackraste nationalpark. Under några dagar vandrar vi i de kuperade och vackert höstfärgade omgivningarna där fotomöjligheterna är oändliga. Vi fotograferar vattnet som sakta rör sig genom det lummiga landskapet för att i ett vattenfall mynna ut i någon av nationalparkens kristallklara sjöar. 
yd2
Några av resans höjdpunkter:
• Den pittoreska orten Rastoke med sina många    
  vattenfall.
• Plitvice, Europas kanske vackraste nationalpark.
• Plitvices många vattenfall och 16 sjöar.
• Det kristallklara och turkosblå vattnet, perfekt för bra
  bilder.

Läs mer om resan här.
Full Image

 

 

 

Full Image

Fotografera murmeldjur på mycket nära håll i Österrikes fantastiska landskap!

Vi befinner oss i trakterna kring Grossglockner, Österrikes högsta berg, några meter framför oss leker murmeldjuren på bergsluttningen. Efter en stunds väntan kommer murmeldjuren närmare och närmare och till slut befinner de sig bara några decimeter från objektivet, vilket ger möjlighet till fantastiska bilder. Ta därför chansen och följ med Canonambassadören Tom Svensson till Österrike och fotografera murmeldjur.
yd2
Några av resans höjdpunkter:
• Murmeldjur på mycket nära håll.
• Fotografera stenbockar på bergssluttningarna.
• Ett fantastiskt alplandskap.
• Österrikes största glaciär, Grossglockner.
• Grossglockner, Österrikes högsta berg.
• Medverkan av Tom Svensson.

Läs mer om resan här!
Full Image
yd2

Presentation Mats Andersson

På vår webb hittar ni nu en presentation av vår senaste fotograf Mats Andersson. Mats är en av Sveriges just nu mest uppmärk- sammade fotografer och har den senaste tiden vunnit en rad prestigefyllda utmärkelser bland annat ”Årets Naturfotograf 2017”. Läs mer om Mats och se mer av hans unika bilder här.
yd2

Donaudeltats fåglar

I maj återvänder vi Donaudeltat, platsen för ett av Europas rikaste fågelliv med över 300 arter, bl. a. den vita pelikanen som är ett motiv för spektakulära bilder. Vi kommer också ha möjlighet att fotografera t. ex svart ibis till en rad mängd olika hägerarter under ledning av Pål Hermansen, en av Nordens mest välmeriterade fotografer.  Läs mer här.
yd2

19.000 tranor!

I april har du återigen möjlighet att följa med Anders Geidemark och fotografera den spektakulära trandansen vid Hornborgasjön. Under vårens workshop bjöds det på goda fotomöjligheter av över 19.000 tranor. Fotografering blandades med bildbearbetning och föredrag från Anders. Läs mer om nästa års workshop här.

yd2

100 kr för varje tiger

I samband med vår resa ”Tre tigerparker” i april i år beslutade vi oss för att skänka 100 kr till arbetet med att rädda Indiens utrotningshotade tigrar för varje tiger i såg. Vi kan nu berätta att det blev många tigermöten under våra dagar i parken. Hur många? Klicka här för att se exakt hur många tigrar vi såg.
Full Image

VÅRA PARTNERS – LÄS MER HÄR!

Full Image
Full Image
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM, OCH YOUTUBE!
Facebook Instagram YouTube